Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Το ιστολόγιο Neobux

| No comment

εργασια απο το σπιτι

Αξιολόγηση Neobux 

Ιδιοκτήτης: Fernando
Έτος Ίδρυσης : 2008
Είναι η παλαιότερη PTC (Paid To Click) ιστοσελίδα. Λειτουργεί επιτυχώς εδώ και 6 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα πληρώνοντας πάντα άμεσα τους χρήστες τις.
Ένα από τα πολλά θετικά είναι πως η σελίδα είναι μεταφρασμένη στα ελληνικά και έχει πολλούς έμπειρους Έλληνες χρήστες που βοηθούν και δίνουν πολλές συμβουλές στους νέους χρήστες για το πώς να αποκτήσουν ένα έξτρα και σταθερό μηνιαίο εισόδημα.
Τα απλά μέλη κερδίζουν 0.001$ για κάθε διαφήμιση που βλέπουν, ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον 25-35 διαθέσιμες διαφημίσεις ημερησίως ενώ εμφανίζονται περισσότερες διαφημίσεις αν συνδέεστε στη σελίδα 2-3 φορές καθημερινά.
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μικροδουλειές (microjobs/tasks) η οποία κάθε μικροδουλειά πληρώνει από 10 έως 40 σεντς και δεν έχει κανένα περιορισμό για το πόσες θα κάνει ο χρήστης. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 2$ και πληρώνει μέσω PayPal ή Payza.
Με μόνο την θέαση διαφημίσεων είναι δύσκολο να αποκομίσετε σταθερό μηνιαίο εισόδημα. Γιαυτό το λόγο ο κάθε χρήστης εφαρμόζει την στρατηγική του (για την ενοικίαση ρεφέραλς) έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του.
Ευτυχώς για τον λόγο αυτό σας δίνουμε την καλύτερη στρατηγική για την απόκτηση ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος και την σωστή εργασία από το σπίτι χωρίς να επενδύσετε τίποτα.
Tags : ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts

Accordition